top of page
keuken betegelen maastricht

Keuken betegelen

Een volledige keuken verbouwing is geen kleine klus, maar als je op zoek bent naar pure luxe in je keuken dan is het zeker de moeite waard. Onlangs hebben we in Maastricht een keuken verbouwing afgerond die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens volledig luxe uitstraalt.

Keuken betegelen

Bij het renoveren van een keuken is het betegelen van de wanden een belangrijk onderdeel van het proces. Bij De Klussenbox in Maastricht begrijpen we het belang van kwaliteitsmaterialen en aandacht voor details. Ons team heeft nauw samengewerkt met de klant om een keuken te ontwerpen die aan hun behoeften voldeed en hun verwachtingen overtrof.

Om dit te bereiken hebben we tegels op maat gesneden en ze perfect passend gemaakt voor de ruimte. We hebben lijm aangebracht op zowel de wand als de tegels en deze zorgvuldig geïnstalleerd, waarbij we een patroon van een derde overlap hebben gevolgd. Nadat de lijm was opgedroogd, hebben we de ruimte tussen de tegels opgevuld met voegmiddel.

Het eindresultaat is een prachtige keuken die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens mooi om naar te kijken. De tegels vormen een perfecte aanvulling op de andere elementen van de keuken, waardoor er een samenhangende en uitnodigende ruimte is ontstaan. Bij De Klussenbox zijn we van mening dat een goed ontworpen keuken het hart van elk huis vormt, en we zijn er trots op dat we de klant hebben geholpen om een ruimte te creëren waar ze jarenlang van kunnen genieten.

Keukens betegelen
bottom of page