top of page
Klusbedrijf in Maastricht

Leer ons kennen

Klusbedrijf

Expertise en Service in één

De Klussenbox is opgericht door Harold van Aken, die jarenlang ervaring had in de industrie als werkvoorbereider en projectleider. Vijftien jaar geleden besloot hij om voor zichzelf te beginnen en zijn ondernemersgeest te volgen. Hij bracht al zijn expertise uit verschillende branches mee naar zijn bedrijf en richtte een steunpunt op in de binnenstad waar klanten gemakkelijk terecht kunnen voor vragen en opdrachten.

Service staat bij De Klussenbox centraal. Naast het leveren van vakwerk, is het bedrijf zich bewust van het sociale aspect en de nazorg. Na elke klus wordt gevraagd of alles naar wens is gegaan en kleine klussen worden zeker ook gewaardeerd. Het bedrijf richt zich ook op woningaanpassingen voor senioren en werkt nauw samen met ergotherapeuten via het bedrijf 123grip.nl.

De oprichter van De Klussenbox richt zijn blik op opleiding en groei

Harold van Aken vindt het belangrijk om zijn kennis, kunde en ondernemerschap over te dragen aan jonge mensen en heeft plannen om een eigen opleidingsinstituut op te richten om medewerkers op te leiden in deze overspannen arbeidsmarkt. Terwijl hij steeds meer verantwoordelijkheid overdraagt aan zijn collega's, richt hij zich nu op het beheren, formeren van teams en het laten groeien van het bedrijf.

Klusbedrijf in hartje maastricht
bottom of page