top of page
worker-with-tool-belt-isolated-white-background.jpg

Klusser worden voor De Klussenbox?

Wil je zelfstandig klusser worden en deel uitmaken van het gepassioneerde team van De Klussenbox? Ontdek de mogelijkheid om als ZZP'er aan de slag te gaan en profiteer van de voordelen van flexibel werken.

Als ZZP'er aansluiten bij het Klussenbox team

Bij Klussenbox waarderen we de expertise en professionaliteit van individuele vakmensen, en we nodigen ZZP'ers uit om zich bij ons team aan te sluiten. Als ZZP'er bij Klussenbox geniet je van flexibiliteit in werktijden, de vrijheid om je eigen klussen te kiezen en de mogelijkheid om deel uit te maken van een betrouwbare klusgemeenschap.

Een samenwerking die hoogwaardige diensten realiseert en klanttevredenheid voorop stelt. Sluit je aan bij Klussenbox, breid je netwerk uit, en maak deel uit van een bloeiende gemeenschap van professionals die hun vaardigheden willen inzetten om klanten te helpen bij diverse kluswerkzaamheden. Meld je vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden van samenwerking met Klussenbox als ZZP'er!

ZZP'er bij De Klussenbox, hoe werkt dat?

Aansluiten als zzp'er bij een De Klussenbox is eenvoudig en biedt tal van voordelen. Begin met het indienen van je aanmelding, waarbij je je vaardigheden en ervaring presenteert. Na goedkeuring ben je officieel verbonden met De Klussenbox. Je krijgt toegang tot een platform waarop beschikbare klussen worden aangeboden, en je hebt de vrijheid om opdrachten te accepteren op basis van jouw expertise en beschikbaarheid.

De Klussenbox fungeert als tussenpersoon, brengt je in contact met potentiële klanten en handelt administratieve zaken af, zoals facturering. Dit stelt je in staat om te profiteren van een constante stroom van opdrachten zonder je druk te hoeven maken over marketing en administratie. Zo kun je als zelfstandige volop genieten van de flexibiliteit en diversiteit van klussen, terwijl De Klussenbox de operationele aspecten afhandelt.

Klusbedrijf.jpeg

Wil jij starten als zelfstandige? Meld je nu aan!

tiler-working-renovation-apartment.jpg

De voordelen

Als zelfstandige bij De Klussenbox

Flexibele Planning

Een flexibele planning voor een klusjesman bevordert een betere werk-privébalans, efficiëntere klusafhandeling en hogere klanttevredenheid door aan te sluiten op individuele behoeften.

Geen marketing of administratie

Zonder de zorgen van marketing en administratieve taken kan de klusjesman zich volledig wijden aan vakmanschap, hoogwaardige klusuitvoering en klanttevredenheid, omdat deze aspecten al door ons worden afgehandeld.

Diverse Klussen

Het werken voor een bedrijf met enorme klantengroei betekent een breed scala aan klussen, wat zorgt voor variatie en uitdaging in je werk.

Wat verwachten wij van jou?

Klusbedrijf in Maastricht.jpeg

De Klussenbox is altijd op zoek naar nieuw talent, maar hierin verwachten wij ook iets van jou als zzp'er:

 Vakkundigheid: We verwachten dat je beschikt over de nodige vakbekwaamheid en ervaring in de klusindustrie.

Klantgerichtheid: Een vriendelijke en klantgerichte houding is essentieel om de klanten van De Klussenbox tevreden te stellen.

Een eigen werkbus: Als zzp'er bij De Klussenbox wordt verwacht dat je beschikt over een goed onderhouden en geschikte werkbus.

Eigen gereedschap: Het hebben van je eigen set gereedschap is essentieel voor een vlotte uitvoering van klussen.

Geen 9-5 mentaliteit: De kluswereld kent variabele schema's en urgente situaties. Flexibele werktijden, ook buiten kantooruren indien nodig

Vragen over een van de bovenstaande punten? We kunnen het hier altijd samen met jou over hebben aan de hand van een gesprek.

Even voorstellen..

Ik ben Harold van Aken, oprichter van De Klussenbox in 2009. Sindsdien hebben we met toewijding klussen op locatie uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn streven is om een waardevolle bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap en uit te groeien tot een betrouwbare partner voor al hun klusbehoeften. Echter, door de aanzienlijke groei die we in de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, merken mijn team en ik dat we deze uitdaging niet meer alleen aankunnen. Daarom zijn we op zoek naar zelfstandige ondernemers met ervaring in de klussenwereld die ons kunnen versterken. Wil je meer te weten komen over ons bedrijf? Neem dan een kijkje op onze 'Over ons' pagina.

Harold van Aken owner Klussenbox

Waar wij om bekend staan bij klanten

Lees wat onze klanten vinden van onze service en wat wij ook van jou als zzp'er verwachten.

Professionaliteit & Kwaliteit

Klusbedrijf in Maastricht
De Klussenbox Reviews

Harold en zijn team zijn professioneel,
vriendelijk en altijd bereid om te helpen. We hadden problemen met onze keuken en badkamer en ze hebben alles opgelost. Zeer
aanbevolen

Lorenzo Moroni

Service & Gemak

Klusbedrijf in Maastricht
De Klussenbox Reviews

Heel makkelijk contact te leggen via WhatsApp. Reageert heel snel en regelt de zaken direct. Goede service ter plaatse: probleem snel en goed opgelost. En ook nog eens hele vriendelijke mannen! Aanrader!

Sanne van Hees

bottom of page