top of page
Expats help maastricht

Expat Help Center Maastricht

Als je een expat bent die naar Maastricht verhuist, is het belangrijk om te weten dat je niet alleen bent. Maastricht is een populaire bestemming voor expats vanwege de rijke cultuur, het historische erfgoed en de internationale gemeenschap. Bij De Klussenbox begrijpen we dat het verhuizen naar een nieuwe stad een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het vinden van betrouwbare diensten. Daarom bieden we professionele handyman-diensten aan expats in Maastricht.

In 3 stappen je probleem oplossen

1
2
3

Beschrijf je probleem

Binnen 30 min reactie

Servicetechnicus komt langs!

Beschrijf je klus, zodat wij weten wat je gedaan wilt hebben.

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

Onze servicetechnicus komt bij je langs en lost het probleem snel en efficiënt op

Onze diensten voor expats

Je huis veiliger maken met klussenbedrijf de klussenbox in Maastricht

Bij De Klussenbox zijn we trots op het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Ons team van ervaren professionals is goed uitgerust om jouw huis te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren die je nodig hebt. Als je net bent verhuisd en hulp nodig hebt bij verhuizingen, meubelmontage of algemene reparaties, kun je op ons rekenen. We bieden ook spoeddiensten aan, voor het geval je dringend hulp nodig hebt.

Wij beschikken over een team van hooggekwalificeerde en ervaren experts. We nemen alleen mensen aan die een grondige achtergrondcontrole hebben doorstaan en die bewezen hebben dat ze over de nodige vaardigheden en ervaring beschikken om onze klanten te bedienen. Onze teamleden spreken vloeiend Engels en Duits en staan klaar om jou te helpen met jouw klussen en reparaties.

Onze diensten

Lootgieter Maastricht
Loodgieter.png
Slotenmaker Maastricht
Sloten maker bedrijf in centrum maastricht.png
Electricien maastricht
Electricien.png
Verbouwingswerkzaamheden maastricht
Bedrijf die helpt met verbouwing in limburg maastricht.png
Schilder in Maastricht
Schilderbedrijf maastricht.png
Binnenstad service Maastricht
Binnenstad service maastricht de klussenbox.png

Waarom kiezen voor De Klussenbox?

Bij De Klussenbox begrijpen we dat het vinden van een betrouwbare handyman-dienst een uitdaging kan zijn, vooral als je net naar een nieuwe stad bent verhuisd. We bieden onze klanten echter een aantal voordelen die ons onderscheiden van andere dienstverleners. Ten eerste bieden we transparante prijzen en duidelijke offertes, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ten tweede werken we efficiënt en snel om jouw klussen op tijd af te ronden. En ten slotte bieden we vriendelijke en betrouwbare service waarop je kunt vertrouwen.

Bij De Klussenbox willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om onze diensten te gebruiken. We hebben een eenvoudig online formulier waarmee jij ons kunt vertellen welke klussen je nodig hebt. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor onmiddellijke hulp. Als je een expat bent die naar Maastricht verhuist en hulp nodig heeft bij het onderhoud van jouw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

De klussenbox

Reviews van klanten en partners

Lees hier wat onze klanten van onze service vinden!

Professionaliteit & Kwaliteit

Klusbedrijf in Maastricht
De Klussenbox Reviews

Harold en zijn team zijn professioneel,
vriendelijk en altijd bereid om te helpen. We hadden problemen met onze keuken en badkamer en ze hebben alles opgelost. Zeer
aanbevolen

Lorenzo Moroni

Service & Gemak

Klusbedrijf in Maastricht
De Klussenbox Reviews

Heel makkelijk contact te leggen via WhatsApp. Reageert heel snel en regelt de zaken direct. Goede service ter plaatse: probleem snel en goed opgelost. En ook nog eens hele vriendelijke mannen! Aanrader!

Sanne van Hees

Het laatste nieuws

Actuele nieuwsfeitjes die jij moet weten!

Deze partners zetten De Klussenbox in als klusservice

Handyman Maastricht
woodwork Maastricht
flooring
Laminate tips
bedroom fixing
plumber maastricht
toilet fixed
Maastricht Klussenbox
bottom of page