top of page
Lootgieter Maastricht.jpg

Loodgieter in Maastricht

Ben jij op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor al jouw verstoppingen, lekkages en installaties? Dan ben je bij De Klussenbox aan het juiste adres.

Wij beschikken over een team van ervaren loodgieters die jou snel en efficiënt kunnen helpen met al jouw problemen.

In 3 stappen je probleem oplossen

1

Beschrijf je probleem

Beschrijf je klus, zodat wij weten wat je gedaan wilt hebben.

2

Binnen 30 min reactie

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Servicetechnicus komt langs!

Onze servicetechnicus komt bij je langs en lost het probleem snel en efficiënt op

Loodgieterbedrijf in Maastricht voor alle diensten toilet - badkamer - wasbak - wc - huis.

Jouw huis in topconditie dankzij De Klussenbox

Of het nu gaat om een verstopping in jouw afvoer, lekkage in jouw leidingen of het installeren van een nieuwe badkamer, De Klussenbox is de perfecte partner voor al jouw loodgieterswerk. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van loodgieterswerk en zorgen ervoor dat jouw problemen snel en grondig worden opgelost.

Bovendien werken wij alleen met kwaliteitsproducten en materialen, zodat je verzekerd bent van een duurzaam resultaat. Wij realiseren ons dat jouw huis het allerbelangrijkste bezit voor jou is en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus om ervoor te zorgen dat jouw huis altijd in optimale staat blijft.

Complete loodgieterdiensten

Loodgieterswerk is meer dan alleen het oplossen van verstoppingen en lekkages. Onze loodgieters hebben ook kennis en ervaring op het gebied van installaties, zoals het installeren van sanitair, verwarming en waterleidingen. Hierbij staat de functionaliteit en de veiligheid van de installaties altijd op de eerste plaats.

Bij De Klussenbox zijn we er trots op om jou een totaalpakket aan loodgietersdiensten aan te bieden. Of het nu gaat om het oplossen van een verstopping, het installeren van een nieuwe badkamer of het verbeteren van jouw energieprestaties, wij staan altijd klaar om jou te helpen. Wacht niet langer en neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met al jouw loodgieterswerk!

Toilet laten installeren door een loodgieter in maastricht.jpg
bottom of page