top of page
  • Foto van schrijverDe Klussenbox

Leer hoe je thuis je eigen boekenplank, kapstok of bijzettafel kunt maken


zelf boekenplank maken

Ben jij op zoek naar manieren om je huis te verfraaien of je opslagruimte te vergroten? Waarom zou je dan niet zelf een boekenplank, kapstok of bijzettafel maken? In dit artikel zullen we je laten zien hoe je deze drie eenvoudige DIY-projecten kunt uitvoeren om je huis een nieuwe look te geven.


Boekenplank zelf maken

Een boekenplank is een geweldig DIY-project voor iedereen die van lezen houdt. Om te beginnen, moet je houten planken kopen die lang genoeg zijn om je boeken op te plaatsen. Vervolgens moet je beugels kopen die je aan de muur kunt bevestigen. Boor vervolgens gaten in de planken en bevestig de beugels op de juiste afstand van elkaar. Plaats de planken op de beugels en bevestig ze met schroeven. Voila, je hebt je eigen boekenplank!


Kapstok zelf maken

Een kapstok is een eenvoudig DIY-project dat je huis er netjes uit laat zien. Om te beginnen, moet je een stuk hout kopen dat lang genoeg is voor je jassen en tassen. Vervolgens moet je haken kopen die je aan het hout kunt bevestigen. Boor gaten in het hout en bevestig de haken op de juiste afstand van elkaar. Bevestig het hout aan de muur met schroeven en pluggen. Je hebt nu een prachtige kapstok die perfect is om je spullen op te hangen.


Bijzettafel zelf maken

Een bijzettafel is een leuk DIY-project om je woonkamer op te fleuren. Om te beginnen, moet je een houten tafelblad kopen. Vervolgens moet je vier poten kopen die je aan het tafelblad kunt bevestigen. Boor gaten in het tafelblad en bevestig de poten op de juiste afstand van elkaar. Plaats het tafelblad op de poten en bevestig het met schroeven. Je hebt nu een prachtige bijzettafel die perfect is om je drankjes en snacks op te plaatsen.


Met deze drie eenvoudige DIY-projecten kun je je huis een nieuwe look geven en tegelijkertijd wat geld besparen. Of je nu een boekenplank, kapstok of bijzettafel wilt maken, deze projecten zijn gemakkelijk te voltooien en vereisen niet veel ervaring of gereedschap. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak je eigen meubels!zelf je kapstok maken

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page