top of page
Keuken laten renoveren in Maastricht.jpg

Volledige keuken

Een volledige keuken verbouwing is geen kleine klus, maar als je op zoek bent naar pure luxe in je keuken dan is het zeker de moeite waard. Onlangs hebben we in Maastricht een keuken verbouwing afgerond die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens volledig luxe uitstraalt.

Volledige keuken

Voor de verbouwing hebben we samen met de klant de wensen en eisen besproken en zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de keuken. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen.

 

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het creëren van voldoende opbergruimte en het integreren van moderne keukenapparatuur. Zo beschikt de keuken onder andere over een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De verlichting is ook compleet vernieuwd en er zijn mooie spotjes geïnstalleerd die zorgen voor de perfecte sfeer in de keuken.

 

Het eindresultaat is een keuken die niet alleen volledig luxe en functioneel is, maar ook nog eens perfect past bij de wensen van de klant. Het is de perfecte plek om te koken, te eten en te genieten van het leven. Bij klusbedrijf De Klussenbox in Maastricht geloven we in het creëren van prachtige ruimtes die een leven lang meegaan, en deze keuken is daar het perfecte voorbeeld van.

Keuken laten renoveren in Maastricht.jpg
bottom of page